Survivalrun is voor jong en oud

Het is geweldig! Kom je ook kijken?

Survivalrunnen

Doe je mee? Kom ook trainen bij een van onze trainingsgroepen! Hier vind je onze trainingsgroepen

Schrijf je in!

Schrijf je in voor een survivalrun, check de wedstrijdkalender Wedstrijdkalender

Laatste nieuwsberichten

Lees hier ons allerlaatste nieuws!
Voorbeschouwing ONK KSR Dinxperlo. “Inschrijvingen snel vol, het leken wel de kaartjes voor zwarte cross!”
29 november 2022

Heb jij je ingeschreven voor het ONK KSR in Dinxperlo op 18 december? Ben je benieuwd hoe zwaar de hindernissen zijn en wil je alvast extra informatie om goed voorbereid te zijn? Lees dan de voorbeschouwing met de Secretaris van Stichting Survial Dinxperlo, Heleen Klumpenhouwer. Het ONK KSR wordt niet zomaar in Dixperlo georganiseerd. Heleen […]

Blog: Voedingstips van een voedingscoach én survivalrunner!
18 november 2022

  Food is Fuel We spraken met Joyce van Assen, die als eigenaar van New You Food & Coaching alles over voeding weet en survivalrunner is. Wanneer moet je nu eigenlijk wel en niet eten tijdens het sporten? Volgens Joyce is het belangrijk om voor een optimale training of wedstrijd die langer dan een uur […]

Blog: Hoe begin je met survivalrun?
8 november 2022

Als je een goede kick-start wil maken met jouw survivalrun-carrière, dan ben je bij het juiste blog beland. We delen uiteenlopende tips om goed te beginnen met de allerleukste sport: survivalrun. Van sport-technische tips tot aan handige weetjes over verenigingen, ze komen allemaal voorbij in dit blog. Allemaal zodat jij straks als een speer de […]

Wat kan er beter bij een survivalrun?
6 oktober 2022

Heb je wel eens een survivalrun gelopen en dacht je: ”Ik heb een goed idee waardoor de organisatie nóg beter kan’’, laat dan van je horen!  We zijn op zoek naar input om survivalruns te verbeteren. Elk klassement kan reageren via onderstaande link Hoe meer input, hoe beter!  De enquête bestaat uit 27 vragen over […]

Word nu lid

We bieden je voor € 20,00 per jaar een seizoenslidmaatschap. Je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.

Lid worden

Wedstrijdkalender

Op onze wedstrijdkalender zie je voor welke survivalruns je je kunt inschrijven. Kies uit een recreatieve run of een wedstrijdcategorie, je ziet per datum en plaats wanneer een inschrijving geopend wordt of reeds open is. We wensen je alvast succes en bovenal veel survivalrun plezier! Meer informatie over onze wedstrijdcategorieën vind je bij menu Wedstrijden.

Bekijk kalender

Uitslagen

Bekijk hier jouw uitslagen of die van andere survivalrun toppers! Deze uitslagen laten een tussenstand zien van het huidige klassement dit seizoen van onze JSR, BSR, KSR, MSR en LSR wedstrijdlopers met een wedstrijdlicentie. Alle definitieve uitslagen van een survivalrun vind je binnen een week na de gehouden survivalrun op ons wedstrijdkalenderoverzicht.

Uitslagen bekijken

Foto’s

Survivalrun leent zich uitstekend voor onvergetelijke foto's van jezelf of bekenden. De mentale en fysieke uitdaging zie je terug in foto's samen met het plezier en de uitdaging van iedere survivalrunner. Kijk gauw en geniet!

Over de Survivalrun Bond Nederland

De SBN staat voor het bevorderen van survivalrun voor een breed publiek, waarbij het draait om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen in de natuur onder verschillende weersomstandigheden. Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

 

 

Als sportbond bundelen we alle survivalrun passie van atleten, trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties. We doen dat samen met de vele actieve vrijwilligers welke actief zijn in de survivalrunsport en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

 

Meer over de SBN