Survivalrun is voor jong en oud

Het is geweldig! Kom je ook kijken?

Survivalrunnen

Doe je mee? Kom ook trainen bij een van onze trainingsgroepen! Hier vind je onze trainingsgroepen

Schrijf je in!

Schrijf je in voor een survivalrun, check de wedstrijdkalender Wedstrijdkalender

Laatste nieuwsberichten

Lees hier ons allerlaatste nieuws!
Survivalrundag 2022
17 juni 2022

De klassementsuitreikingen van 2021/2022 zullen anders worden dan in de afgelopen seizoenen. De winnaars zullen niet gehuldigd worden na de laatste survivalrun, maar op 3 september aanstaande tijdens de eerste editie van de Survivalrundag in Utrecht. Eén van de hoogtepunten zal de huldiging van de top-3 van elke categorie zijn. Zij zullen flink in het […]

De eindklassementen 2021/2022 zijn bekend!
11 juli 2022

Het stof is neergedaald, de eindklassementen van seizoen 2021/2022 zijn vastgesteld. Bij de survivalruns van Harreveld (LSR, MSR) en ‘s-Hertogenbosch (KSR, BSR, JSR) werden de laatste wedstrijden van het seizoen gehouden. Na wat gepuzzel en nagekomen correcties konden de eindklassementen definitief gemaakt worden. Door afgelastingen vanwege (de onzekerheid van) coronamaatregelen waren er minder wedstrijden dan […]

Kleine stappen naar een duurzame(re) sport
30 mei 2022

Duurzaamheid is een thema dat veel mensen steeds meer bezighoudt. Bij survivalrun trotseer je de elementen en overwin je veelal houten hindernissen in de natuur. Toch kan de sport echt een stuk duurzamer, denk maar aan de stapel (plastic) shirts, wegwerp bekers en belinting. In de zomer werd daarom de werkgroep duurzaamheid opgericht door initiatiefneemster […]

Verslag voorjaars-ALV 22 april 2022
23 mei 2022

De voorjaars-ALV 2022 op 22 april 2022 was weer een editie als vanouds met na-borrel en goede gesprekken met elkaar. Bij aanvang hebben we kort stilgestaan bij het overlijden van Simon in ’t Veld. Onderstaand een korte impressie van de andere onderwerpen die ter tafel kwamen. Instellen werkgroep ‘Wat is Survivalrun’: het aankomend jaar willen […]

Word nu lid

We bieden je voor € 20,00 per jaar een seizoenslidmaatschap. Je ontvangt drie keer per jaar het bondsmagazine SURVIVALRUN en je kunt als SBN-lid een wedstrijdlicentie aanvragen na het behalen van een aantal kwalificatieruns. Je bent als lid ook verzekerd voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen of survivalruns bij organisaties aangesloten bij de SBN.

Lid worden

Wedstrijdkalender

Op onze wedstrijdkalender zie je voor welke survivalruns je je kunt inschrijven. Kies uit een recreatieve run of een wedstrijdcategorie, je ziet per datum en plaats wanneer een inschrijving geopend wordt of reeds open is. We wensen je alvast succes en bovenal veel survivalrun plezier! Meer informatie over onze wedstrijdcategorieën vind je bij menu Wedstrijden.

Bekijk kalender

Uitslagen

Bekijk hier jouw uitslagen of die van andere survivalrun toppers! Deze uitslagen laten een tussenstand zien van het huidige klassement dit seizoen van onze JSR, BSR, KSR, MSR en LSR wedstrijdlopers met een wedstrijdlicentie. Alle definitieve uitslagen van een survivalrun vind je binnen een week na de gehouden survivalrun op ons wedstrijdkalenderoverzicht.

Uitslagen bekijken

Foto’s

Survivalrun leent zich uitstekend voor onvergetelijke foto's van jezelf of bekenden. De mentale en fysieke uitdaging zie je terug in foto's samen met het plezier en de uitdaging van iedere survivalrunner. Kijk gauw en geniet!

Over de Survivalrun Bond Nederland

De SBN staat voor het bevorderen van survivalrun voor een breed publiek, waarbij het draait om het afleggen van een veilig parcours van natuurlijke en gebouwde hindernissen in de natuur onder verschillende weersomstandigheden. Bij alles wat we doen staat een veilige sportbeoefening voor al onze sporters voorop. SBN zet zich in om de risico’s voor deelnemers bij zowel het trainen op een trainingsterrein als het afleggen van een wedstrijdparcours te minimaliseren.

 

 

Als sportbond bundelen we alle survivalrun passie van atleten, trainingsgroepen en wedstrijdorganisaties. We doen dat samen met de vele actieve vrijwilligers welke actief zijn in de survivalrunsport en natuurlijk het liefst met zoveel mogelijk leden.

 

Meer over de SBN