Direct @ contact!
Enquêtes
Organisatie info
acties
Click here for more information about survivalrunning Mehr information uber survivalrunning Il benvenuto sul luogo dei Paesi Bassi di Survivalbond Survivalrun. In altre parole: Una lotta contro gli elementi (acqua, calore, vento ecc) in una zona naturale,!

Klik hier voor informatie over het Handige Boekje

Klik hier voor informatie over het boekje Jeugdtraining

Klik hier voor informatie over de ShirtShop van Eddy

Klik hier om survivaldiploma
Gebruikers Online
Gasten online: 1

Leden online: 0

Totaal aantal leden: 526
Nieuwste lid: JtBuren
April-editie bondsblad Survivalrun nu al digitaal beschikbaar!
Sponsor en PR

De april-editie van het bondsblad Survivalrun zal binnen nu en een goede week weer op de deurmat vallen bij veel leden! Echter kun je nu alvast digitaal hiervan gaan genieten!

 

http://www.survivalbond.nl/viewpage.php?page_id=38

 

Bevalt het digitaal lezen je goed, geef dan in je SBNprofiel aan dat je het blad niet meer per post wil ontvangen. Al 20% van de leden gingen je voor in die keuze!! Lukt het niet om de wijziging door te geven, stuur dan een kort berichtje met je SBN-lidnummer naar pr@survivalrunbond.nl en we gaan dit regelen voor je! Door het blad digitaal te lezen kunnen er honderden Euro's bespaard worden en kan dit geld weer goed voor andere doeleinden gebruikt worden. Bedankt!!

  

Teun op 11 april 2017
Stukken tbv Voorjaars-ALV 21-04-2017
Bestuur

Op vrijdag 21-04-2017 wordt in Hotel / Congrescentrum Papendal de Algemene Ledenvergadering van de Survivalrun Bond Nederland gehouden. Hiervoor hebben alle leden reeds een uitnodiging ontvangen. Deze is hier nogmaals te bekijken.

 

UPDATE 11-04-2017: Inmiddels zijn alle te downloaden stukken beschikbaar via de Downloads. Je vindt de stukken hier.

 

We hopen je graag op Papendal te kunnen verwelkomen!
 
Met sportieve groet,
Bestuur Survivalrun Bond Nederland
   

Teun op 07 april 2017
Uitslagen en tussenstanden na Wesepe
Uitslagen

De uitslagen van Wesepe (incl KSR en JSC) zijn ontvangen en in de TUSSENklassementen 2016-2017 verwerkt.

Uitslagen zijn zoals gebruikelijk te vinden via de knoppen rechts in de wedstrijdagenda. Kijk HIER naar de actuele TUSSENstanden van het seizoen 2016-2017.

Mocht er volgens jou iets niet kloppen in de aangeleverde uitslagen, neem dan s.v.p. alsnog rechtstreeks contact op met de wedstrijdorganisatie (zie betreffende website of de contactgegevens in de wedstrijdagenda). Zij kunnen dit uit eerste hand controleren en eventueel corrigeren waar nodig.

UitslagenSBN op 07 april 2017
Uitslagen en tussenstanden na Kootstertille
Uitslagen

De uitslagen van Kootstertille (incl MSR, KSR en JSC) zijn ontvangen en in de TUSSENklassementen 2016-2017 verwerkt.

Uitslagen zijn zoals gebruikelijk te vinden via de knoppen rechts in de wedstrijdagenda. Kijk HIER naar de actuele TUSSENstanden van het seizoen 2016-2017.

Mocht er volgens jou iets niet kloppen in de aangeleverde uitslagen, neem dan s.v.p. alsnog rechtstreeks contact op met de wedstrijdorganisatie (zie betreffende website of de contactgegevens in de wedstrijdagenda). Zij kunnen dit uit eerste hand controleren en eventueel corrigeren waar nodig.

UitslagenSBN op 16 maart 2017
Korting op het online boekhoud- en ledenadministratiepakket Conscribo
SBN

Conscribo is een online administratiesoftware specifiek voor verenigingen en wordt gebruikt door zo'n 650 kleine en grote verenigingen. Ook de SBN zelf gebruikt het pakket al 5 jaar!

 

Sinds april 2017 heeft Conscribo in samenwerking met de SBN een kortingsregeling voor bij de SBN aangesloten organisaties. Via deze regeling is het mogelijk om tegen ongeveer 30% korting gebruik te maken van het online boekhoud- en ledenadministratiepakket Conscribo.

 

Het pakket biedt een volledige financiële en ledenadministratie met functies die voor verenigingen belangrijk zijn, zoals een heel erg flexibele en complete financiële administratie, contributie-inning, een volledig aanpasbare ledenadministratie, met alle bestuurders met eigen rechten in het pakket kunnen werken en nog veel meer. Ook niet onbelangrijk is de lage prijs die het pakket voor kleine verenigingen ook bereikbaar maakt.

 

Er zijn al een aantal organisaties die een abonnement op het pakket hebben afgesloten voor deze regeling bestond. Voor deze verenigingen passen we deze korting automatisch toe op de volgende factuur!

 

Geïnteresseerd in het pakket of deze regeling? Kijk op  https://www.conscribo.nl/sbn

  

Teun op 14 maart 2017
Shoutbox
Je moet ingelogd zijn om shouts te kunnen plaatsen.

13-09-2017 10:13
Het seizoen is weer begonnen!!! De uitslagen van Steenbergen staan online! Zie de wedstrijdagenda pc

09-05-2017 13:54
Voorlopige uitslagen Oldenzaal gespot https://www.uvpon.
..g/2016/281

24-04-2017 20:38
Oei... nog maar een paar plaatsen KSR, JSC of recreatief vrij bij de www.dronterlandru.
..

17-04-2017 19:43
voor de Survivalrun in De Knipe zijn in KSR, MSR en JSC nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om de startgroepen aan te vullen

04-04-2017 19:54
Dronterlandrun teaser 21 mei https://m.faceboo...63
99641363

01-04-2017 20:35
De inschrijving door licentiehouders voor de Survivalrun in De Knipe is geopend t/m 14 april. Daarna alleen nog voor recreatieve categorieën

16-03-2017 22:50

SBNprofiel login

LOGIN
persoonlijke
SBN profiel


Bovenstaande login is voor je persoonlijke SBN ledenprofiel!
De onderstaande login is ENKEL voor de website, het forum en de shoutbox! Dus NIET voor je ledenprofiel! Licentieaanvragen en gegevens wijzigen doe je dus via de bovenstaande login!
Inloggen
Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.